FAQ

Wat is de Decathlon Copa de Padel?

Decathlon Copa de Padel is een officieel Internationaal Padeltoernooi in festivalsferen. Op diverse locaties in Utrecht en omgeving worden van 1 t/m 5 september wedstrijden gespeeld om punten te verzamelen voor de ranglijst van de FIP, de internationale padel federatie. De wedstrijden worden op diverse locaties in Utrecht gespeeld en de mooiste wedstrijden zie je in het Sportworx station op het Jaarbeursplein in Utrecht. Lees hier meer informatie over internationale padel toernooien.

Is de Copa de Padel corona proof?

Jazeker. Je krijgt alleen toegang tot het evenement als je volledig gevaccineerd bent of een bewijs hebt dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Heb je dit niet? Dan is het verplicht om je te laten testen via www.testenvoortoegang.nl en moet je bij de ingang van het evenement een negatief corona-bewijs kunnen aantonen van minder dan 24 uur oud. Voor meer vragen over de Coronatest verwijzen we je naar www.testenvoortoegang.nl.

Bezoekers hebben een eigen skybox en zitplaats en kunnen zo veilig genieten van dit spectaculaire padelevent.

Als ik bij het testen voor toegang positief test, krijgt ik dan mijn geld terug?

Wellicht kun je iemand anders blij maken met je kaartje! Wil je toch je geld terug, mail dan je bewijs van de positieve coronatest naar de organisatie en je krijgt voor 1 ticket je geld terug. 

Hoe ziet het programma eruit?

Elke sessie krijg je een Heren dubbel, een Dames dubbel en een Demo wedstrijd te zien. Tijdens de wedstrijden kan je via een QR code drankjes en snacks bestellen die in jouw skybox bezorgd worden.

Hoe ziet de locatie eruit?

Het unieke stadion van Sportworx is een corona proof locatie met 75 skyboxen van waaruit je veilig naar de wedstrijden kunt kijken. Er zijn drie verdiepingen en vanuit elke verdieping zie je direct de padelkooi en heb je dus een prima uitzicht op de game.

Wat zijn de ticket prijzen?

Alle ticketprijzen vind je hier.

Kan ik ook kaartjes kopen voor minder dan 6 personen? (kom je dan in een skybox van iemand anders?)

Nee, het is alleen mogelijk om een skybox van 6 of 10 personen af te nemen?  

Kan ik ook kaartjes ter plaatse kopen?

Indien er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen deze aan de deur nog gekocht worden.

Op mijn e-ticket staat maar 1 QR-code, is hij voor iedereen geldig?  

De QR code is zowel digitaal als geprint te scannen en kan meerdere keren gescand worden (afhankelijk van het aantal tickets).

Zijn er ook speciale prijzen voor kinderen?

Nee

Kan ik ook mijn ticket aan iemand anders geven wanneer ik verhinderd ben?

Ja, dat is mogelijk.

Kan ik mijn tickets annuleren?

Het is niet mogelijk om de aankoop van je tickets te annuleren en je aankoopbedrag terug te krijgen

Wie spelen er mee in het toernooi?

De inschrijving is nog open maar bij de heren doen in ieder geval Bram Meijer en Uriel Maarssen mee en bij de dames Tess van Dinteren en Milou Ettekoven. De beste Nederlandse padel teams.

Wie spelen er mee in de demo teams?

Dat blijft nog even een verrassing! Hou onze social kanalen in de gaten voor het laatste nieuws!